www.obamakarnar.com
Spagetti
Ohra
Rigatoni
Pienet helmet
Rotini
Charleston
Kyynärpäät
Suuret helmet
Nuudelit
Tripolini
Pennine Rigate
Sedanini Rigate
Suuri Fusilli
Suuret kyynärpäät
Penne Rigate
Suuret kuoret
Sedani Rigati
Farfalle
Kuskus
Pienet kuoret
Lumache Liche
Kruunu
Pyörät
Tähdet
Sormustimet
Bucatini
Nopea Penne Pasta
Nopea Fusilli Pasta
Kolme väriä
Kaurapasta
Kokojyväpasta
Ohra
Nopeasti liukeneva hiiva
Käsitelty auringonkukkaöljy
www.obamakarnar.com
{"Our Email":"Sähköpostimme: roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com","RBD Super Palm Olein IV60, Cloud Point 6 (CP6) has an iodine value of 60-63. Super Palm Olein is more suited to cooler climates and has cloud points of about 2°C-5°C.":"RBD Super Palm Olein IV60, pilvipiste 6 (CP6) on jodiarvoltaan 60-63. Super Palm Olein sopii paremmin viileämpiin ilmastoihin ja sen pilvipisteet ovat noin 2°C-5°C.","RBD Palm Olein is obtained from the fractionation of RBD Palm Oil which undergoes the process of crystallization at a controlled temperature in which RBD Palm oil is chilled until crystals are formed.":"RBD Palm Olein saadaan RBD Palm Oilin fraktioinnista, joka käy läpi kiteytymisprosessin hallitussa lämpötilassa, jossa RBD Palm Oil jäähdytetään, kunnes kiteitä muodostuu.","RBD Palm Olein IV58, Cloud Point 8 (CP8) has an iodine value of 56-58.is further fractionated to a more liquid fraction. The Refined Palm Olein Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, RBD Palm OleinCP8 is excellent to be used as a liquid cooking oil and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV58, pilvipiste 8 (CP8) on jodiarvoltaan 56-58 ja se fraktioidaan edelleen nestemäisempään fraktioon. Jalostettu Palm Olein, sen rasvahappokoostumuksen ja hyvän hapettumisstabiilisuuden vuoksi, RBD Palm Olein CP8 on erinomainen käytettäväksi nestemäisenä ruokaöljynä ja erityisen sopivaa paistamiseen.","RBD Palm Olein IV56, Cloud Point 10 (CP10) has an iodine value of 54-56. Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, which is commonly bottled and sold as cooking oils and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV56, pilvipiste 10 (CP10) on jodiarvoltaan 54-56. Sen rasvahappokoostumuksen ja hyvän hapettumisstabiilisuuden vuoksi sitä pullotetaan ja myydään yleisesti ruokaöljyinä, ja se on erityisen sopivaa paistamiseen.","RBD Palm Olein":"RBD Palm Olein"}
5 KG Kraft-pussi. Tarkoitus 1 kg Sudem-pannukakkuseoksen valmistamiseen lisäämällä maitoa ja sekoittamalla. Valmistettu seos kypsennetään kaatamalla pannulle tai lautaselle 150-170 °C:ssa. Voidaan tarjoilla Sudem-leivonnaiskastikkeen tai Sudem-leivonnaistäytteiden kanssa. 1 vuoden säilyvyys viileässä ja kuivassa paikassa.
IMRA TOMATTI-PASTAKASTIKE
Yhtenä Turkin johtavista tomaattipastatuottajista tarjoamme tuotteita, jotka miellyttävät jokaista makua vuosien kokemuksen ja luotettavuuden ansiosta.
Laatupolitiikkamme: Luonnosta pöydällesi!
Yrityksemme huolehtii terveellisten ja herkullisten tuotteiden tuottamisesta käyttämällä tuoreimpia ja luonnollisimpia raaka-aineita. Tässä huolellisessa prosessissa, pellolta pöydälle, pidämme laatustandardimme korkeimmalla tasolla ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme parhaita tuotteita.
Tuore ja Luonnollinen: Tomaattipastatuotteet
Yrityksemme tomaattipastatuotteet on rikastettu tuoreista ja luonnollisista vihanneksista saaduilla uutteilla. Perinteisten reseptiemme ja nykyaikaisten tuotantotekniikoidemme avulla lisäämme makua ja terveyttä pöydillesi. Tarjoamme sinulle laadukkaan tomaattipastakokemuksen käsittelemällä huolellisesti erityisimmät vihannekset, kuten tomaatit, paprikat ja munakoisot.
Luonnollinen omenaviinietikka on elämän eliksiiri. Se ei ole vain etikkaa, jota heitetään salaattiin tai keittoon.
Se sisältää erittäin tärkeitä ja hyödyllisiä ystävällisiä bakteereja (probiootteja) ruoansulatusjärjestelmälle. Hyödyllisten suolistobakteerien suhde haitallisiin tulisi olla 80 % enemmän. Siksi luonnollista omenaviinietikkaa, joka on sekä antiseptinen (haitallisia mikrobeja tappava) että hyödyllisten bakteerien lähde, tulisi käyttää jokaisen päivittäin.
Luonnollisen omenaviinietikan hyödyt
1. Se vahvistaa immuunijärjestelmää (immuunia).
2. Se helpottaa ruoansulatusta.
3. Ystävälliset bakteerit tuottavat K-, B12-, biotiini-, niasiini- jne. vitamiineja.
4. Se suojaa suolen seinämää haitallisilta aineilta.
5. Se säätelee suolen läpäisevyyttä.
6. Se estää myrkkyjen pääsyn vereen.
7. Se estää kroonisten tulehdussairauksien syntymistä.
8. Se estää ruoka-allergioita, psoriaasia ja ekseemaa.
9. Se estää syöpää.
10. Hidastaa ikääntymistä.
11. Se estää masennusta.